Check out the Swarthmore Co-op Conversation Wall!

The next time you are in the Co-op, be sure to check out our new interactive conversation wall in the back bathroom corridor.

Imagined and donated by the Swarthmore Employee Council this chalkboard paint allows creativity to run free.  Some of the missions of the Employee Council are to create a postive and pleasant work environment and to bridge the gap between the Co-op employees and the local community.

The Swarthmore Co-op Conversation Wall

The Employee Council’s next project is to give the employee break area a makeover.

Stay tuned for before and after pictures!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: